Op stap in het bos met uitzicht op het meer

Vakantiedomein

Op stap in het bos met uitzicht op het meer
Op stap in het bos met uitzicht op het meer

Bungalow (C7) ligt in het vakantiedomein Villaggio di Sunclass Tignale. Het bungalowpark ligt aan de westkant van het Gardameer op circa 1 km afstand van het dorpje Tignale, tussen Limone en Gargnano. Met de auto rijdt u vanaf het meer in een 20-tal minuten via een circa 9 km lange, goed berijdbare bergweg naar het rustig gelegen park. Het park bevindt zich op ongeveer zevenhonderd meter boven het meer tegen de bergwand. De natuurlijke terrasvorming van het park zorgt voor veel privacy en een eigen identiteit per bungalow, doordat de ligging en uitzicht per bungalow verschilt. Alle bungalows zijn van particuliere eigenaren en deze verschillen dan ook qua uitrustingsniveau en inrichting. Onze bungalow (C7) hebben we modern en luchtig ingericht, en voorzien van voldoende materiaal. Sinds 2016 zijn er ook tal van vernieuwingswerken uitgevoerd om het comfort te verhogen (heraanleg terras, kindveilig hekwerk, renovatie badkamer, uitbreiding keuken, koelkast,…).

Villagio di Sunclass - Zwembad
Villagio di Sunclass – Zwembad

Op het park is een zwembad aanwezig met kinderbad en enkele speeltuintoestellen voor kleine kinderen, evenals een groot terras om elkaar te ontmoeten. In de zomer is er animatie voor de kinderen. Het zwembad is vanaf half mei te gebruiken. Vanaf het park kan u fantastische bergwandelingen maken. Men organiseert vanaf het park wandeltochten, maar u kan natuurlijk ook op eigen houtje erop uittrekken. bing photo_2 Het park wordt beheerd door een Nederlandse familie waar u altijd terecht kan voor ondersteuning, tips, fietsverhuur, …. Bij de receptie heeft men plattegronden waarop de strandjes aan het meer zijn aangegeven. U vindt meer informatie over de voorzieningen (zwembad, wasfaciliteiten, animatie,…) op de website van het park.  Zoals u kan zien op de luchtfoto is het park omringd door een bosrijk gebied.

Een plannetje met daarop de locatie van de bungalow, de receptie, het zwembad, … kan u terugvinden op de website van het vakantiedomein. Er worden ook regelmatig nieuwtjes en weetjes gepost op de facebook pagina van Sunclass.

Op OpenStreetMap is een kaart beschikbaar waarop de bungalownummers zichtbaar zijn, zo kan u een idee krijgen van de exacte locatie van bungalow C7.

Bekijk zeker de pagina met blogposts om een idee te krijgen van wat deze mooie streek allemaal te bieden heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: